binance

Binance ervaringen: update

Laatste update: 27 maart 2022

(Lees de volgende update hier)

Een aantal maanden geleden heb ik voor het maken van gids over hoe je kan investeren in cryptocurrency met Binance een aantal cryptomunten gekocht.

Laten we eens kijken hoe die het ervanaf hebben gebracht!

Totale winst

Ik heb een totaal van €100 geïnvesteerd aan het einde van 2020, en dit is hoeveel mijn investering momenteel waard is:

Binance ervaringen

Van €100 naar €674 is meer dan een verzesvoudiging van mijn geld. Niet slecht! Zoals je kan zien is geld verdienen met cryptocurrency nog steeds zeer doenbaar.

Laten we nu eens meer specifiek kijken naar de individuele altcoins.

Concreet heb ik mijn €100 verspreid over:

  • Ripple: 109 XRP, €55
  • Polygon: 952,2 MATIC, €15
  • VeChain: 1006 VET, €15
  • Dogecoin: 5442 DOGE, €15
Binance ervaringen

XRP omdat ik dat een beloftevolle cryptomunt vind, Dogecoin omdat ik denk dat die grappig is, en de andere twee puur willekeurig.

De huidige status van deze munten is:

Ripple

109 XRP is momenteel €43,35 waard, dus ik heb verlies geleden. Jammer, maar ik denk dat deze terug naar boven zal gaan, dus ik hou het gewoon vast.

Polygon

952,2 MATIC is nu €300,76 waard, dus mijn investering is maal twintig gegaan!

Binance ervaringen

Dat is het leuke aan cryptocurrency, met wat geluk kan je echt belachelijke rendementen halen.

VeChain

1006 VET is op dit moment €65,29, dus mijn geld is maal vier gegaan. Bij elke andere investering zou dat te gek voor woorden zijn, maar in de wereld van cryptocurrency is dat nogal gewoontjes, zeker in vergelijking met de winst die ik met twee andere munten heb gemaakt.

Dogecoin

5442 DOGE is nu €260 waard, dus ongeveer zeventien keer meer dan een paar maanden geleden.

Dogecoin blijft verbazen, het is de eerste altcoin die ik heb besproken in mijn altcoin analyse en ik heb het gewoon als grap gekocht.

Maar een verzeventienvoudiging van mijn geld is geen grap meer. Dat is een winst die ik met mijn beleggingen in vastgoed en ETF’s bijlange niet kan evenaren – op een dergelijke korte termijn.

Met compound interest verwacht ik na een twintig, dertigtal jaar deze winst te halen, maar niet op een paar maanden.

Mensen die zeggen dat geld verdienen met cryptocurrency niet meer kan, dat de hoogdagen voorbij zijn, weten niet waarover ze praten.

Ja, het is nog steeds een zeer risicovolle belegging, dus beleg nooit wat je niet kan missen, maar als je wat geld op overschot hebt, een paar honderd euro hier en daar, kan ik je ten sterkste aanraden om dat in cryptocurrency te steken.

Het ergste dat er kan gebeuren is dat je je geld verliest. Het beste dat er kan gebeuren is dat je investering maal twintig gaat (of maal duizend zoals bij Bitcoin).

Ga voor diversificatie, beleg het grootste deel in veilige zaken zoals indexfondsen en vastgoed, maar je moet af en toe eens wat risico nemen, en cryptocurrency is hier ideaal voor.

Als je zelf ook wil beleggen in crypto, kan je dat via mijn link bij Binance doen, dan krijg je meteen een bepaald percentage kickback, lekker gratis geld!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *