Over Passief Inkomen

Passief Inkomen is opgericht om hulp te bieden aan alle Belgen en Nederlanders die het beu zijn om hun hele leven tijd voor geld te moeten ruilen.

Er is een betere manier om je leven te leiden, en dat is één of meerdere bronnen van passief inkomen opzetten.

Op deze website toon ik iedereen die interesse heeft hoe ze kunnen beginnen in de sectoren vastgoed, beleggen, cryptocurrency, bloggen, enzovoort.

Mijn naam is Stefan en ik heb al een goede 4-5 jaar ervaring met zelf een passief inkomen opzetten, en erover te schrijven.

Bij mijn vorige job was ik immers volledig verantwoordelijk voor affiliate marketing en cryptocurrency, en heb er tientallen artikels over geschreven.

Tot ik het beu werd om geld voor iemand anders te verdienen en besloot mijn ervaring en kennis te gebruiken om voor mezelf te gaan werken!

Persoonlijk ben ik ook actief (pun intended) in alle sectoren die ik hier op de site bespreek, in verschillende mate.

Als ik geen ervaring heb over iets, of er de kloten over weet, vind ik het niet kunnen om anderen informatie te verstrekken erover.

Deze site valt onder de niche Your Money Your Life, wat zoveel wil zeggen als: je doet met je geld wat je wil, je bent niet verplicht om het advies van deze site te volgen, het is volledig jouw keuze.

Uiteraard komt hierbij kijken dat je Passief Inkomen nooit aansprakelijk kan stellen voor eventuele geldelijke verliezen die je hebt geleden.

Bij alles komt risico, er zijn geen zekerheden in de financiële sector, dus hou hier rekening mee!

Ik promoot bepaalde derde partijen op deze site, zoals DeGiro en eToro, en gebruik hiervoor affiliate links.

Dat wil zeggen dat ik een kleine vergoeding krijg als je je inschrijft bij hen, maar dat kost jou helemaal niets. Ik promoot nooit iets waar ik niet achter sta.

Het is puur een manier voor mij om wat geld te verdienen en deze site gaande te kunnen houden.

Dat gezegd zijnde probeer ik zo duidelijk en up front mogelijk te zijn met de lezers, en is het mijn bedoeling om duizenden Belgen en Nederlanders te helpen om te ontsnappen aan het vreselijk despressieve hamsterwiel van loonstrookjes achterna te hollen.

Enfin, welkom bij Passief Inkomen, hopelijk heb je er wat aan!

Als je vragen hebt of mij wil contacteren, kan je naar mijn Facebookpagina gaan, of een berichtje achterlaten bij om het even welk artikel.